maanantai 6. joulukuuta 2021

Seikkailu

112. SeikkailuNainen kiipesi Kyyvuorelle, muuttui nopeasti Ninjaksi. Hän vaihtoi nimensä Mariiaksi, ninjatoveri oli nimeltää Amanda ja toinen Gisella. He seisoivat piirissä hartaina käsi kädessä ja antoivat ninjaenergian siirtyä toinen toisiinsa. Sitä kutsuttiin Ninjaenergian vahvistusseremoniaksi. Sen jälkeen alkoi taistelu krokotiileja ja ei-ystävällismielisiä valaita vastaan, jotka vaanivat heitä joka puolella. Naisella oli kädessään laser-tai-joku-miekka. Hän auttoi vapaalla kädellään ninjatovereitaan Kyyvuorelle turvaan, kun nämä olivat uskaltautuneet vuoren juurelle taistelemaan. Hän talssi väsyneenä kotilinnakkeelle, kun taistelu oli ohi ja korjasi muurien seiniä, niiden joka sivua, joka kulmaa. Voittoisasta seikkailusta he onnittelivat toisiaan posket punottaen talven pikkupakkasessa. Tällaisiin leikkeihin hän oli lastenlastensa kanssa aina valmis.


© AilaKaarina


Viikon 49/2021 Krapu, 100 sanaa otsikon kanssa. Annetut kolme sanaa ovat kulma, sivu ja piiri.

 

                                              Kyyvuori häämöttää...
 

 Väsynyt, taistelun uuvuttama Ninja.
 
 
Nuorempi Ninja korjaa linnaketta.
 
 
Kotilinnake.
 


         Lisää Krapuja täällä: SusuPetal

18 kommenttia:

 1. Parasta leikkiä pakkasella ja pahuuskin tulee voitettua samalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kuinka käyn asetuksiani läpi, en pysty korjaamaan tätä kummallisuutta eli en voi itse nyt vastata näihin kommenteihin suoraan! Teen sen nyt sitten näin, että kirjoitan vastaukseni muualle ja kopsaan sen tänne. Kiitos siis SusuPetal kommentistasi <3. Pakkanen ja pahuus, samalla p-kirjaimella tuli voitettua, sillä hikisenä tämä voittoisa ninjajengi marssi sitten taistelupaikaltaan pois.

   Poista
 2. Ninjahahmot oli omien poikien suosikkeja, nyt lapset ehkä pelaa niillä tietokoneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minunkin poikani tykkäsi ninjoista. Perinne elää, tässä tarinassa on hänen lapsensa, tytöt, jotka tähän leikkiin minut halusivat pari vuotta sitten :).

   Poista
 3. On ihanaa leikkiä pienten kanssa. On vaan paljon aikaa, kun itse peuhasin lumessa ja syksyn lehtikasoissa. Ne on villejä aikoja, ne saa nuortumaan isoäidinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Pääsin vihdoin suoraan kommentoimaan tänne, kun vaihdoin selainta! Kyllä aimarii, lapsenlapset pitävät meidät nuorina :).

   Poista
 4. Kunnon ulkoleikit lumessa ja pikkupakkasessa ovat parhaat lapsille ja miksei myös aikuisille. Tuovat ihanat punaiset posket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos cara kommentistasi. Ulkoleikit ovat parhaita hyvällä säällä.

   Poista
 5. Pääasia, että ulkona; itse olen selvinnyt lumisodalla ja jalkapallolla. Ai niin, banaanihippasta ja purkkista lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Luulin jo, että kaikki pihaleikit osaan, mutta banaanihippa onkin ihan outo. Kiitos kommentistasi pasanen.

  VastaaPoista
 7. Minulle nämä ninjat ovat outoja. Pojat liimasivat lentokoneita ja rakensivat leegolinnoja. Taitavat olla jo vanhempaa ikäpolvea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikani ollessa nuori 90-luvun alkupuolella seikkailivat Turtle-ninjat, jotka olivat sen ikäpolven sankarihahmoja. Legoilla hänkin tosin leikki paljon. Hänen tyttärensä olivat nähneet jonkin lapsille suunnatun ninja-leffan ja halusivat leikkiä sen kanssani. Kiitos kommentista Ainakki.

   Poista
 8. Voi miten ihana krapu <3 Lapsilla on mieletön mielikuvitus!

  VastaaPoista
 9. Näin lapset pysyy terveinä, ulkona leikkien mielikuvituksen voimalla, hienoa!!!

  VastaaPoista
 10. Ihana, lämminhenkinen Krapu. Näillä lapsenlapsilla on onni omistaa mummo, jonka arvokkuus ei kärsi leikkimisestä. Lapsilla vain mielikuvitus on rajana. Joskus kadehdin heidän kykyään heittäytyä.

  VastaaPoista
 11. Talvileikit ovat hauskoja. Lumilinnan rakentaminen vasta hauskaa onkin ja siihen vielä kehitellä sopiva leikki.

  VastaaPoista
 12. Hei, kiitos ihanaiset, BLOGitse, Kirsti Kaija ja anli itse, kommenteistanne. Kylläpäs lämmittivät mieltäni <3

  VastaaPoista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.