tiistai 20. syyskuuta 2022

Täysinpalvellut

 135. TäysinpalvellutVuoden hän oli katsellut tuhottua sohvaansa. Hän oli paikannut sitä ja peittänyt kauniilla kankaalla. Se oli saanut edustaa kaikkia maailman sohvia, joissa oli loikoillut joku aivan erityisrakas olento. Tässä sohvassa Sarabi, kaunis rhodesian ridgeback.

Enää ei kuulunut tiukkaa murahdusta, ei hellempää ärinää kissan yrittäessä sohvalle. Sarabi oli ollut tarkka omasta alueestaan ja kissa, jota koira oli alkuun hoitanut kuin omaansa, oli vuosia saanut tottua siihen, ettei sohva ollut hänen paikkansa. Nainen tiesi, että nyt oli kaikki upeat muistot tallennettu hänen sydämeensä edesmenneen koiran ja sohvan yhteiselosta. Mutta uuteen hän ei mitään vaihtaisi. Sohvan tilalle kissalle riittäisi mainiosti oma löhötuoli.


© AilaKaarina


Viikon 38 / 2022 Krapu, 100 sanaa otsikon kanssa ja annetut kolme sanaa ovat ärinä, sohva ja vaihtaa. Kravun tarjoaa SusuPetal https://susupetalsanat.wordpress.com/

Kennelimäistä tunnelmaa


Leikkimielinen kuva nukkekodista :)
Nämä kaksi kuvaa ovat sängyltä, mutta kertovat hyvin sen, kuinka ison hajuraon täytyi kissan ymmärtää pitää. 

Tuhottu, korjattu, paikattu ja peitelty Sarabin syömä ja kaiveltu sohva, josta hennoin luopua vasta noin vuoden kuluttua koiran kuolemasta. Pieni musta möykky ja valkoinen alempana kuvasta vasemmalla tyynyn vieressä ovat lelurotta ja -hiiri sekä jokin muukin lelu näyttää olevan tyynyn alla. Ne oli Simba-kissa tuonut sohvalle. Kuva on huonolla kameralla otettu ja siksi sohvan kangas näyttää likaiselta.10 kommenttia:

 1. Miten ihanan kokoinen hajurako :D Sopu sijaa antaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän toistoa tuosta Hajuraosta, (Krapu numerolla 70) mutta se oli niin olennainen osa tätä perheemme rauhaa ilman ärinöitä, ärähdyksiä ja murinoita, murahduksia :D. Kiitos kommentistasi SusuPetal

   Poista
 2. Hassua, minunkin tarinassani sohva vaihtuu löhötuoliks! :) Taitaa olla trendi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten asuessa kotona ja koiran eläessä sohva oli lähinnä heitä varten, kun en itse ole sohvaperunatyyppiä lainkaan. Luen illalla sinun tarinasi, kun kotiudun. Kiitos kommentistasi BLOGitse.

   Poista
 3. Kun tuntee toisen tilan tarpeen ja pysyy loitommalla ja sovut säilyvät. Se toimii vähän monessa.
  Minulla on joskus ollut myös koira ja kissa. Ne tuppasivat nukkumaan liki toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koira antoi kissanpennun tulla lähelle pennun ollessa ihan pieni. Isompana kissalla ei ollut juurikaan asiaa sohvalle.

   Poista
 4. Kissa kaukana koirasta sängyllä, tosiaankin. Hauska kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa kunnioitti Sarabia, ja totteli täysin sitä. Minua eikä muita juurikaan.

   Poista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.