torstai 3. syyskuuta 2020

Eläimet!

69. Eläimet!
Hän laski kissanpennun maahan. Koira, joka oli nuuhkinut sitä ensin ystävän sylissä, sitten hänen sylissään, siirtyi kissan luo ja alkoi nuolla sitä. Kissa kääntyi selin, ei vilkaissutkaan koiraa ja alkoi viihdyttää itseään nuolemalla etukäpäliään. Koira kiepautti pennun selinmakuulle ja nuoli sen mahaa. Nopeasti kissa teki kiepin ja oli uudestaan koivillaan jatkaen tassujensa nuolemista. Koiran pitkä kieli lipoi pentua kunnes se oli kauttaaltaan märkä. Kaikki taitaa sittenkin onnistua, hän ajatteli helpottuneena, vaikka monet ystävät ja tutut olivat varoitelleet häntä ottamasta kissanpentua, koska hänellä oli rhodesian ridgeback. He olivat olleet varmoja, ettei jo 8-vuotias synnyttämätön koira sitä hyväksyisi. Ja vielä leijonakoira!


© AilaKaarina


Viikon 36/2020 Krapuhaaste avainsanoilla uudestaan, maa ja viihdyttää. 100 sanaa otsikon kanssa. Muita kraputarinoita löytyy täältä: 
 
Alimmat kuvat on hetkestä, jolloin laskin kissan sylistäni maahan.

6 kommenttia:

 1. Voi, suloinen tarina! Uuden ystävyyden alku <3

  VastaaPoista
 2. Hyvin todentuntuinen krapu. Ehkä olit hankkinut kesällä koirasi seuraksi kissanpennun ja pelkäsit, miten vanha koira suhtautuisi tulokkaaseen?
  Onnellisestihan tarinassa kävi.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoitin väärin ja siksi poistin ed. vastaukseni. Eli kiitos SusuPetal ja aimarii 🌹! Pienistä tarinoistani tämä on yksi niistä harvoista, joka on täysin omasta elämästäni. Ihana muisto!

  VastaaPoista
 5. Riippuu koirasta miten se suhtautuu kissaan. Ehkäpä se onnistui sen takia kun kissa oli vielä pentu. Koiralle syntyi jonkinlainen suojelu tai hoivavaisto. Lämmin kraputarina. :)

  VastaaPoista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.