torstai 8. huhtikuuta 2021

Kaksi elämää

94. Kaksi elämääTee oli liian kuumaa, melkein vielä kiehuvana kupissa. Hän istui keittiön pöydän ääressä, oli hetkeä aiemmin tullut kotiin miehen luota jota oli tapaillut jo useamman vuoden. Oma mies oli matkoilla, lapset viettivät rakkaalla anopilla viikonloppunsa viimeisä tunteja. Olo oli kevyt, vaikka väsyttikin lyhyeiksi jääneden unien vuoki. Siinä istuessaan hän ei muuta toivonut kuin että saisi vielä kauan pitää tällaisena kaiken. Iloa tuovat salaiset yöt, hitaat aamut, hitaat syleilyt ennen eroa, ennen rullaverhojen nostoa ylös, ennen pian koittavaa päivää. Nyt se päivä oli tässä, loputtomina tunteina ennen lasten kotiintuloa, kolmen ihanan villikon. Illalla tulisi myös mies. Niin rakas hänkin.


© AilaKaarina

Viikon 14 Krapu avainsanoilla kiehuva,ja rulla. 100 sanaa otsikon kanssa ja kolme annettua sanaa, joita toki saa taivuttaa, on oltava tekstissä.

9 kommenttia:

 1. Sainhan sittenkin Kravun aikaiseksi, vaikka vielä aamullakin olin varma, että tuo sana 'kiehuva' on mahdoton saada minkäänlaiseen omalta tuntuvaan tarinaan! Tällainen siitä tuli sitten ihan itsestään, kun annoin mennä vaan 😀.

  VastaaPoista
 2. Kaksoiselämää, kiehtovaa ja kuluttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ehkä jännitystä arkeen? Ajattelin, kun tästä nyt sitten aamun mittaan tuli tällainen kuin tuli, että jospa tässä onkin se "säälitävä naisparka" tarinassa Rakastettu ;) ? Kiitos Susu Petal!

   Poista
 3. Totta tai tarua, paljastava tarina.

  VastaaPoista
 4. Rakkaus on joskus monimutkaista, mutta hyvä kun kravun nainen on sovussa itsensä ja elämänsä kanssa. Pidin tyylistäsi, kaunis ja seesteinen krapu.

  VastaaPoista
 5. Nainen kaipasi liitossaan jotain, johon hänen miehensä ei vastannut ja siksi kait ajautui toiseen syliin. Usein kaksoiselämä kuitenkin kariutuu puoleen tai toiseen. Elämää tämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii. Vain elämää tämä on ja kaikki kestää niin kauan kuin kestää. Elämäkin.

   Poista
 6. Tämä krapua en huomannut aiemmin. No nyt kuitenkin!
  Tämä nainen ottaa elämästä kaiken irti. On lapset, mies ja vielä toinenkin mies. Ehkä hän tarvitsee miehiä eri tarpeisiin :)

  VastaaPoista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.