keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Rakastettu

 79RakastettuBlogi, jota hän seurasi, kertoi sisustamisesta ja perhe-elämästä, hyvästä, toimivasta parisuhteesta sekä kolmesta lapsesta. Kuvia oli paljon niin kodista, kesämökistä kuin matkoistakin. Ei hän tuntenut kateutta, ennemminkin vain sääliä naista kohtaan. Vaimon lähes järjetöntä sokeutta oli vaikea käsittää huolimatta siitä, että mies teki töitä, jossa joutui matkustamaan paljon ja olemaan usein myös öitä poissa kotoa. Eikö vaimo edes aavistanut mitään? Tai aavisti, mutta ei halunnut tietää? Syyllisyyttä 

hän ei enää itse jaksanut potea, potekoon mies. Tämä sopi hyvin hänenlaiselleen ihmiselle, joka tarvitsi paljon omaa aikaa. Hän odotti jo kovasti miestä, joka saapuisi taas illalla kuten oli tehnyt kymmenisen vuotta. 


© AilaKaarina


Viikon 49/2020 Krapu, jossa otsikon kanssa oltava 100 sanaa sekä sanat järjetön, kertoa ja blogi (sanoja saa taivuttaa).

7 kommenttia:

 1. Niinpä, mistä sitä tietää toisten elämästä. Kunhan oman elämänsä jotenkin tietää ja tuntee!

  VastaaPoista
 2. Tämä tarina mietitytti minua. Tosi kärsivällinen ihminen, kun on jaksanut olla "toinen nainen" jo kymmenen vuotta, tai sitten hän tarvitsee paljon omaa tilaa, tai kyseessä on kaiken kestävä rakkaus. En tiedä miksi, mutta minun tuli vähän sääli kaikkia osapuolia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos SusuPetal, Uuna ja Kirsti Kaija kommenteista 🌹🌹🌹. Varmasti vaikea tilanne kaikille. Kuka myöntää mitäkin? Mutta itse toivon 😁, että nyt on kysymys suuresta rakkaudesta, joka kestää mitä vain! Jospa molemmat naiset rakastavat ja sulkevat kivun piiloon? Miehestä en uskalla sanoa oikein mitään. Mutta jospa hänen sydäm(m)eensä mahtuu ne kuuluisat kaksi "ämmää"?

  VastaaPoista
 4. Rakkausdraamoilla on harvoin onnellinen loppu, kyllä niissä joku osapuoli siipeensä saa. Kirjoitit taitavasti, ja eksytit ainakin minua!

  VastaaPoista
 5. Ehkä liitossa oli rakkaus kuollut ja nainen kirjoitti osin vain kulisseista. Ei tuntenut tarvetta tehdä ratkaisua, kun mies toi rahaa kotiin. Kaikilla kolmella oli omat syynsä "salaisuuteen", joka ehkä haittasi pohjimmiltaan, mutta ei tarpeeksi.
  Hyvä krapu.

  VastaaPoista
 6. Vapaus puolin ja toisin, mutta miten sen kukin käyttää...

  VastaaPoista
 7. Kiitos riitta k, aimarii ja Aina 🌹🌹🌹. Ihanaa, kun jaksatte kommentoida.

  VastaaPoista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.