keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Muukalaisena keittiössä

 173. Muukalaisena keittiössä



Hiki nousi pintaan hänen yrittäessään työntää, töniä, potkia, raahata tukasta, kierittää, vierittää itseään kohti keittiötä, kohti hellaa. Nälkä oli hurja, mutta viimeiseen asti hän oli yrittänyt olla huomaamatta sitä. Sillä jos jotakin hän inhosi niin ruoanlaittoa. Mutta nyt nälkä ylitti sietorajan ja kuumeisesti hän alkoi kaivaa kattilaa ja paistinpannua esiin, etsi kasvisnakit ja vihannekset jääkaapista ja aloitti. Pian ainekset tirisivät pannulla. Kastikkeen hän valmisti tattarijauhoista lisäten vain hippusen verran kikhernejauhetta, sillä se jos mikä liiallisena kera sipulin tekisi hänestä illan mittaan kuin käyntiin yrittävän moottoripyörän. Annoksesta tuli iso ja osa jouti muovirasiassa pakastimeen. Viikoksi saisi tämä sapuska kelvata.


AilaKaarina


Viikon 8/2024 toinen Krapu kolmella annetulla sanalla, joita saa taivuttaa: kuume, muovirasia, muukalainen. Kravun tarjoaa SusuPetal

SusuPetal















12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä. Vaikka henkistä väkivaltaa tämä kokkaaja jouti silti käyttämään saadakseen ruokaa eteensä ;). Kiitos kommentistasi SusuPetal.

      Poista
  2. Oi, vatsapörinät on karmeita. Minulle papuruuat ei käy ollenkaan vaikka maku olisi mitä parhain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas yritin pitkästä aikaa kokeilla tätä kikhernejauhetta, kun siitä saa hyvän kastikkeen, mutta tiukkaa tekee edes hippunen sitä. Kiitos kommentistasi BLOGitse.

      Poista
  3. Ehkä vähän aikaisemmin kannattaa aloittaa ruokaa laittaa, että nälkä ei noin pahaksi pääse.
    Papuja en voi syödä minäkään, esim soijapapu ja tofu ei käy lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tofua kyllä tykkään välillä käyttää ruoanvalmistuksessa, mutta herneiden ja papujen kanssa saan olla tarkkana. Ja tosiaan, olin valmistanut juuri tuota kuvaamaani kasvisruokaa ja hieman liioitellen se tapahtui näin kuin tarinassa, kun viimeiseen asti jarruttelin keittiöön menemistä :D. Kiitos kommentistasi Cara.

      Poista
  4. "tekisi hänestä illan mittaan kuin käyntiin yrittävän moottoripyörän" - viikon paras lukemani lause, hetken löi tyhjää mut sit repesin ;DD Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Jos tuota viikon syö, niin seuraavalla viikolla voi jo käydä lähimmässä noutopöydässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin saattaa tapahtua tälle tarinan kokkaajalle. Kiitos kommentistasi pasanen.

      Poista
  6. Tosi se on, ettei ruuanvalmistus aina huvita. Luulen, jos minulle ottaisi näin koville raahautua köökkiin, lähtisin ulos lounaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lounaalle lähtö olisi saattanut olla viisas vaihtoehto. Kiitos kommentistasi aimarii.

      Poista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.