maanantai 20. syyskuuta 2021

Oi, nuoruus!

105. Oi, nuoruus!Ripaus ripsiväriä ja silmät loistivat kirkkaammin. Kevyesti punatut huulet toivat hymyn kaaren esiin. Hän kampasi hiuksensa. Ei hullumpi näky. Nainen virnisti peilikuvalleen. Nyt hän oli valmis illan huumaan. Aivan pian alkaisi hänen lempiohjelmansa, Tanssii tähtien kanssa. Hän istahti television ääreen. Kun parketille astelivat nuoret ensikertalaiset, tanssin opettaja ja hänen oppilaansa, nainen lumoutui täysin. Parin tanssissa ei ollut vähäisintäkään haahuilua. He liitelivät varmoin, kevein, rytmikkäin liikkein hänen sydämensä sopukoihin. Oli muitakin hienoja esityksiä, mutta tätä hän ei saanut mielestään. Nainen käveli 

eteiseen, kumarsi syvään rollaattorilleen, työnsi sen olohuoneeseen ja aloitti tanssin, jossa oli hänen elämänsä: muistot, onni ja haikeus.

© AilaKaarina

 

Viikon 38/2021 Krapu, 100 sanaa otsikon kanssa annetuilla sanoilla: haahuilla, haikea ja hiukset. Sanoja saa taivuttaa.

Kravun vetäjä on SusuPetal

 


Anniina Koivuniemi ja Ernest Lawson tangon pyörteissä.

12 kommenttia:

 1. Oi, miten viehättävä krapu. Tanssin lumo ei katoa, vaikka ikää kerttyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal <3 Näin on, tanssiminen on ihanaa kuin myös sen katseleminen, varsinkin kun osaajat ovat parketilla.

   Poista
 2. Musiikki ja tanssi tekevät rollaattorista partnerin ja torjuvat dementiaa:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tanssiminen torjunee jo itsessäänkin dementiaa, koska on aivoille kuulemma aivan herkkua <3 Kiitos kommenttistasi pasanen.

   Poista
 3. Rollaattori on turvallinen kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan moiti, jos tekee väärin :D. Kiitos Uggla.

   Poista
 4. Hellyttävä krapu, jossa yllätys lopussa. Erkku on ihana. Minun suosikkiohjelmani myös. Itse en ole koskaan ollut kova tanssimaan, mutta muiden tanssia on ilo seurata.

  VastaaPoista
 5. Tanssi ei oikein ole koskaan ollut minun juttuni. En myöskään katsele sitä ohjelmaa, silloin alussa pari kautta ja siihen jäi. Hienoa, että joku nauttii vielä rollaattorin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Cara. Minä edelleen haaveilen tanssikurssin aloittamisesta :D Ja olen vakaasti päättänyt, että tämänkin haaveen vielä toteutan, sillä tanssiminen on ihanaa. Mutta nyt on vain jo liikaa harrastuksia, joten en ihan vielä. Mutta jos liian kauan odotan, joudun ottamaan rollaattorin kaverikseni!

  VastaaPoista
 7. Loistava Krapu.
  Harvoin katson televisiota, mutta tänä syksynä aloin katsoa tätä. Kuvan pari on minun suosikkini.

  VastaaPoista

Kommentti tarkistetaan ennen julkaisua.